Hydrauflush International is oorspronkelijk een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van vervuilde olie in hydraulische systemen. Vanuit het spoelen van systemen, is de vraag naar het reviseren van pompen, motoren en cilinders die geen goede prestaties meer leverden als gevolg van vervuiling in de olie of de olie zelf, aangevuld. Later zijn we begonnen met het ontwerpen en fabriceren van onze eigen cilinders.
Met ons huidige machinepark kunnen wij ook manifolds en ander draai- en freeswerk verzorgen. Hydrauflush International staat bekend om kwaliteit, expertise, service, snelle levertijden en een flexibele instelling.

In onze werkplaats voeren we revisies uit op hydraulische pompen, motoren, cilinders en aggregaten. De gereviseerde eenheden worden getest op onze eigen 400 kW testbank.

Daarnaast kunnen wij ook op locatie complete hydraulische installaties spoelen met behulp van een eigen 10 ft. spoelcontainer.

Ook beschikken wij over een 10 ft. offshore container die is uitgerust als slangencontainer. Het voordeel hiervan is dat hydraulische slangen op locatie op maat gemaakt kunnen worden, waardoor de downtime van uw installatie tot een minimum wordt beperkt.

Met de 10ft. afperscontainer kunnen wij slangen en leidingwerk ter plekke afpersen tot 1790 bar en voorzien van een certificaat.

Hulp nodig bij jouw hydraulische uitdaging?

Heeft jouw bedrijf te maken met een complexe hydraulische uitdaging? Bij HydrauFlush staan we klaar om je te ondersteunen! Met onze expertise en hoogwaardige hydraulische oplossingen kunnen we je helpen met jouw uitdagingen.
Kom in contact!