Reparatie

Reparaties worden door Hydrauflush International uitgevoerd in onze eigen werkplaats door ervaren monteurs. Wij beschikken over een, in eigen beheer gebouwde, testbank voor het testen van hydraulische pompen, motoren, cilinders en ventielen. Hierdoor kunnen wij de doorlooptijd van de reparaties zo kort mogelijk houden en daardoor ook de stilstand duur van uw installatie tot een minimum beperken.

Hydrauflush International reviseert alleen met originele onderdelen. Om u inzicht te geven in welke staat uw product verkeerd, maken wij na demontage een schaderapport op met een reparatieadvies. Hydraulische componenten worden na reparatie getest en/of afgesteld op de gewenste waarde en voorzien van een testcertificaat.

Buiten de reparatie van nog leverbare pompen en motoren bent u bij Hydrauflush International ook aan het juiste adres voor de revisie van componenten welke niet meer leverbaar zijn. Meestal zijn de originele onderdelen voor deze eenheden nog wel beschikbaar en is een revisie goedkoper en sneller dan de ombouw naar een nieuw type pomp of motor.

Naast de revisie van pompen en motoren kunt u bij Hydrauflush International ook terecht voor de revisie van hydraulische cilinders, aggregaten, accumulatoren, manifolds en schakel-proportioneel ventielen.

Testbank

Onze testbank is zo ingericht dat we alle hydraulische pompen en motoren, zowel voor open als gesloten systemen, kunnen afstellen en inregelen op drukken tot 420 bar. Wij zijn merkonafhankelijk.

Naast hydraulische pompen en motoren testen we ook cilinders, manifoldblokken, proportionele ventielen, draaidoorvoeren, lieren, enzovoort. Bij al onze tests wordt een testcertificaat meegeleverd waarop de drukken en flows worden vermeld. De tests worden uitgevoerd met gekalibreerde sensoren en flowturbines

Meer over testen

Specificaties testbank:

– Maximaal vermogen: 400 kW.
 Toerental traploos instelbaar met een WEG 400 kW frequentieregelaar.
– Slagvolumes tot 1000 CC/omw.
– Maximaal toerental 1480 omw/min bij 50 Hz.